0

Fejezd ki magad! Hogyan keressen pénzt online művészi készségeivel

Share
  • February 27, 2023

Készen állsz arra, hogy abbahagyd a dumálást, és elkezdj árulni?

Az embereknek pszichológiai szükségleteik vannak Művészet. Ezért a művészet az egyik leginkább eladható készségek online. Legyen szó üzletről vagy szórakozásról, a művészet mindenben benne van, amit csinálunk. Az internet minden eddiginél több lehetőséget kínál a művészek számára, hogy pénzt keressenek azzal, amit szeretnek csinálni.

Tehát itt az ideje, hogy kifejezze magát és tanuljon hogyan lehet művészként pénzt keresni az interneten.

#1. Hozzon létre egy online teret

Az első lépés annak érdekében, hogy pénzt keressen a művészetével az interneten, egy online tér létrehozása. Nyilvánvaló, igaz?

Egy művész meg tud élni a közösségi médiából, ha tudja, mit csinál. De javasolunk egy webhelyet, amely valódi központot biztosít a tevékenységeihez – és egy újabb lehetőséget arra, hogy bevételt szerezzen abból, amit csinál.

Webhelyének nem kell sokba kerülnie. Az olyan szolgáltatások, mint a WordPress, segíthetnek Önnek minimális költséggel üzembe helyezni egyet. Még csak egy töredéket sem kell tudnia a kódolásról.

Válassza ki a webhely stílusát, amely lehetővé teszi portfóliójának bemutatását. Hagyja, hogy művészete kerüljön a középpontba.

Az Ön központjaként a webhelye az a hely, ahová rajongói eljönnek, hogy többet megtudjanak Önről. Itt irányíthatja őket a bevételszerzési lehetőségekhez, például a Patreonhoz vagy egy kirakathoz.

Ezenkívül bevételt is szerezhet webhelyével, hogy extra pénzt szerezzen be. A hirdetésekből származó bevétel nem praktikus végcél a legtöbb kis webhely számára, de ez egy plusz változás a jar számára.

Ha webhelye központként működik, összekapcsolhatja közösségi média fiókjait. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal nagyobb közönséget érjen el ingyenesen, és vonzza a rajongókat oda, ahol elkölthetik a pénzüket.

El kell olvasni – 15 módja annak, hogy extra pénzt keressen az ünnepi szezonban

#2. Hozz létre egy Patreont

Mi az a Patreonkérdezed?

A Patreon egy közösségi finanszírozási szolgáltatás, amely lehetővé teszi rajongói számára, hogy támogassák Önt abban, amit csinál. Ellentétben a hasonló szolgáltatásokkal, például a Kickstarterrel, a mecénásai nem támogatnak egy adott projektet. Művészként támogatnak téged.

A Patreon oldal használata ingyenes, így a Patreon fenntartása fantasztikus módja annak, hogy pénzt hozzon be. Ez is egy kiváló módja annak, hogy érezze a rajongás meleg ragyogását. Nincs olyan ragyogó elismerés, mint az emberek, akik hajlandóak pénzt költeni arra, amit alkotsz.

A Patreon segítségével különféle mecénási szinteket állíthat fel, így a jövedelmi kategóriákba tartozó emberek támogathatnak. Ha szerencséd van, néhány jómódú és nagylelkű mecénás az egekbe emelheti bevételét.

Egyes alkotók olyan nyílt formátum használatával is sikereket értek el, ahol a legkisebb adomány is felszabadítja az összes támogatói tartalmat.

A Patreon beállításakor feltétlenül mondja el történetét. Egy emberi történet munkába állítása valódi kapcsolatot építhet ki Ön és rajongói között. Minél jobban le tudod törni a határt egy absztrakt alkotó és személyes éned között, annál inkább azt tapasztalod, hogy a rajongók meglazítják a pénztárcájukat.

#3. Nyomtatványok eladása

A művészetből való pénzszerzés egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha azt közvetlen vásárlásként elérhetővé tesszük.

A nyomatok, falfestmények és más hasonló tárgyak felajánlása nagyszerű módja ennek. A webhely látogatói ezután kattinthatnak a vásárláshoz. Ehhez párosítania kell egy igény szerinti nyomtatási szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy nem kell mást tennie, mint hátradőlnie, és pénzt keresnie egy nyomat eladásával.

Ha egyszerre csak meghatározott számú nyomat áll rendelkezésére, akkor tartsa szemmel, mi a népszerű. Ha egy bizonyos kép kezd felkapni, győződjön meg arról, hogy megvásárolható.

Olvassa el is – 36 passzív jövedelemötlet, amelyek segítségével extra pénzt kereshet

#4. Vírusos lesz

Miközben a trendek témájánál tartunk, mindenhol ott van a marketingguruk régi kedvence: a vírus terjedése.

Nincs varázslat a vírusosodásban (végül is csak azt jelenti, hogy „népszerűvé válni”), de a vírusosság megfoghatatlan. Nehéz lehet megtalálni a nyerő képletet – akárcsak megismételni.

A vírus terjedésének legjobb esélye, ha megosztható formátumban mutatja be művészetét. Ha nem szeretné, hogy művészete hiteltelenül terjedjen az interneten, tegyen vízjelet a képeire.

Ha sikerül felfigyelned rá, akkor hirtelen érdeklődésre számíthatsz. Lehet, hogy kiég, de ügyeljen arra, hogy ezt a 15 percnyi hírnevet arra használja fel, hogy a lehető legkeményebben népszerűsítsen.

#5. A Merch Mash

Nem megyünk bele annak pszichológiájába, hogy kedvenc dolgaidat a melleden akarod viselni, de tény, hogy az emberek szeretik az árut.

Ha még egy kis közönségre is nőtt, gondolja át, hogyan tudná a rajongók által kívánt módon előadni művészetét. Az olyan webhelyek, mint a Redbubble vagy a Threadless, megkönnyíthetik a műalkotásból menő inget, egyedi órát vagy tökéletes bögrét.

Két csodálatos dolog van az áruk értékesítésében a pénzszerzésen kívül. Először is, a rajongók imádása, akik felkapják az árudat, elképesztő ego-löketet jelent.

Másodszor, az áru önmagát reklámozza. Még több művészete lesz ott a vadonban, és mindenki láthatja. Rajongói megmutatják barátaiknak és családtagjaiknak, így több tekintetet vonzanak rád.

Talán tetszene – 54+ valódi módja annak, hogy otthonról keress pénzt (legitim)

#6. Instagram használata

Az Instagram rést alakított ki a közösségi média világában. Ez a rés a világ legújabb és legizgalmasabb műkereskedője.

Az Instagram közönsége megőrül a friss és érdekes ötletekért. Pozitív tere az alkotásnak, és segít az alkotóknak elkötelezett rajongói kör kialakításában.

Ha nem töltöttél sok időt az Instagram szférában, akkor elképzelhető, hogy észre sem veszi, hogy megteheti elad az Instagramon. Aktiválhatja a vásárlást az Instagramon, hogy bejegyzéseit ablakokká alakíthassa művészete számára.

Az Instagram segítségével hűséges rajongótábort építhetsz, ha elmerülsz a kultúrában. Csatlakozzon a hashtagek és influencerek világához, hogy értékesítsen, vagy irányítsa közönségét a webhelyére vagy a Patreonra.

#7. Át a patakokon

Bizonyára észrevette, hogy a pénzkereséshez puskával való megközelítést javasolunk. Ez szándékos.

Több bevételi forrás kombinálása nagyszerű módja annak, hogy több pénzt keressen, miközben további stabilitást is biztosít. Az online világ mindig változik. Nem akarja, hogy egy jelentős bevételi forrás eltűnjön, és visszakerüljön az első helyre.

Több adatfolyam fenntartása is segít a lehető legnagyobb közönség megszerzésében. A kirakatban vásárlókat reklámbevételekkel, a vásárlókat nyomatokkal és falfestményekkel, a valódi kitartó kiállásokat pedig a Patreonnal és az árucikkekkel fogod lekötni.

Látni kell – 20 legális módszer az online pénzkeresésre az internet használatával

#8. Növelje márkáját

A „kiárusítás” gondolata kiemelkedő a művészek körében. Van valami a pénzszerzésben és a művészetben, ami sok emberben ennek éppen az ellenkezőjét látja.

Ez nem igaz. A tény az, hogy a népszerű média túlnyomó többsége valamilyen formában pénzt keres. Pénzt keresni és eladni nem ugyanaz.

Tehát ne hátráljon meg, amikor márkaépítésről beszélünk. Gondoljon a márkaépítésre művésze személyiségének kiterjesztésére – arra a részre, amelyet az emberek látnak.

A márka fejlesztése olyan egyszerű, mint nagyobb közönség elérése, és meggyőződni arról, hogy tudják, hogyan kell kapcsolatba lépni Önnel.

Egy művész számára a legegyszerűbb módja annak, hogy a közösségi médián fejlessze a márkáját. A Twitter és a Facebook megnyitásával hatalmas számú embert érhet el, mindössze egy kis kezdeti erőfeszítéssel. És természetesen ingyen megteheti.

A márka gyarapítása azt is jelenti, hogy le kell ráznia a művészetével kapcsolatos maradék félénkséget. Ekkorra már biztos közönséggel kell rendelkeznie. Ez önmagában bizonyítja, hogy a művészete ér valamit.

Egyetlen művészet sem vonz mindenkit, ezért felejtse el a kritikusokat, és a tetőről üvöltse tehetségét.

#9. Kiárusít

Íme egy másik felkapott ötlet a kiárusítással kapcsolatban: nincs vele semmi baj.

Rendben, szóval nem arról beszélünk, hogy kockáztatja az elveit, hogy pénzt keressen. De van egy szürke terület.

A leginkább avantgárd művészek kivételével az ő művészetük nem az igazság és a szépség filozófiai bemutatása. Ez egy hobbi és egy szenvedély. De az egész üzleti világ azon dolgozik, hogy megvásárolja mások szenvedélyét és késztetését, hogy alkalmazottként alkalmazza őket.

Valami hasonlót tehet az online térben. A zenéhez hasonlóan a művészet is olyannyira fontos élményünknek, hogy mindig nagy a kereslet.

Próbálja meg felkeresni azokat a cégeket, amelyekről úgy gondolja, hogy szüksége lehet a művészetére. A művészet kitölti az üres teret, és meghatározza a márkákat. Létfontosságú az üzleti sikerhez.

Ne féljen megpróbálni eladni tudását. Míg a vállalkozásoknak szükségük van a művészetre, gyakran nem tudják, hogyan szerezzenek minőségi munkát. Segíts nekik azáltal, hogy megteszed helyettük a nehéz részt.

Együttműködhet egy játéktervező céggel, hogy művészetet készítsen a játékaikhoz, vagy egy marketingcéggel, hogy létrehozzon egy márkát. Vagy dolgozzon együtt egy webdesign ügynökséggel, hogy az esztétikát olyan szolgáltatássá fordítsa, amelyre az embereknek szüksége van. A lehetőségek végtelenek.

Egy céggel való együttműködés a művészi kifejezésmódját is új területekre tolja, kilépve a komfortzónájából. Ha Ön az a fajta művész, aki ezzel boldogul, akkor ez az út megfelelő lehet az Ön számára.

Lásd még – 70 kisvállalkozási ötlet alacsony befektetéssel és magas nyereséggel

Keressen pénzt online, és terjessze művészetét

Ha művészként szeretne pénzt keresni az interneten, tudnia kell, hogy számos lépése művészetének profilját is növeli. A kettő kéz a kézben jár. A legtöbb művész elismerésre vágyik, ezért kövesse ezeket a lépéseket, hogy közönséget gyűjtsön, és komoly pénzt keressen közben.

További tippeket keres az online pénzkereséshez? Itt többet tudhat meg.

Hogyan keressen pénzt online művészi készségeivel

Értékelés: 5.0/5. 1 szavazatból.