0

Daily Crunch: Elmaradva az elemzői becslésektől, a Warner Bros. Discovery 2,1 milliárd dolláros nettó veszteséget könyvelhet el 2022 negyedik negyedévében

Share
  • February 25, 2023

Ahhoz, hogy a TechCrunch legnagyobb és legfontosabb történeteiről minden nap 15:00 PST-kor beérkezzen a beérkező levelek közé, iratkozz fel itt.

Emberek, van egy nagyon szomorú hírünk a számotokra. Itt a hétvége, ami azt jelenti, hogy néhány napra abba kell hagynia a munkát. Tudjuk, ez egy tragédia. De ne aggódj, hétfőn már csak két rövid hétvége van hátra, és akkor visszatérhetsz a köszörűkőhöz.

Folytatódik a fekete történelem hónapja! Eredetileg 1975-ben jelent meg, Színes lányoknak, akik fontolgatták az öngyilkosságot/Amikor a szivárvány enuf egy csodálatos, szenvedélyes és félelmet nem ismerő történet arról, hogy mit jelentett színes bőrű nőnek lenni a 20. században. Érdemes elolvasni – vagy keresd a színpadon!

Sok szeretetet és ölelést meg ilyesmi, Christine és Jött

).A TechCrunch Top 3

  • Pénz, pénz, pénz… viccesnek kell lennie: A Warner Bros. Discovery felfedte, hogy további 2,1 milliárd dollárt veszített a negyedik negyedévben. Ez annak ellenére van így, hogy az HBO-n olyan sorozatok sikerrel jártak, mint a „The Last of Us” és az olyan játékok, mint a „Hogwarts Legacy”. Lauren bővebben magyaráz.
  • Divat elbocsátások: A használt ruházati piactér, a Poshmark, mindössze két hónappal azután, hogy a Naver felvásárolta, elbocsátja alkalmazottait. Kate jelentéseket.
  • Egy másik tégla a falban: Ron megmagyarázza, hogy az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának esetleges versenyjogi pere miért akadályozhatja meg a függőben lévő, 20 milliárd dolláros Adobe-Figma megállapodást.

Indítások és VC

Az igazság az, hogy a Mobile World Congress (MWC) önmagában soha nem volt fogyasztói technológiai bemutató, de a különböző okostelefon-gyártók részvétele révén praktikus indítóállvány lett. Brian megvizsgálja a Mit várunk az MWC 2021-től.

Az ukrán technológiai ipar a besorozott társalapítókkal és az elsötétített bunkerekkel szemben halad előre. Mikrofon azt vizsgálja, hogy egy évvel az orosz invázió után az ukrán startupok hogyan mutatnak megdöbbentő rugalmasságot.

És még ötöt kínálunk neked:

  • Fizess, fizess fizetés: A telekommunikációs óriás, az Airtel szemmel tartja a Paytm részesedését Manish.
  • Vásároljon, vásároljon, vásároljon: A Rebuy célja az ügyfelek vásárlási élményének megváltoztatása, egyenként személyre szabva, Christine jelentéseket.
  • Deb, dev, dev: Az Alchemy elindít egy eszközt, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy 4 percen belül megkezdjék a dApps-ok építését, Jacquelyn jelentéseket.
  • Ai, ai, ai: Natasha L beszámol arról, hogy a Voicemod 14,5 millió dollárral növelte meg a generatív AI (sonic) fellendülést.
  • Kép, kép, kép: A dél-afrikai Envisionit Deep AI 1,65 millió dollárt kap az orvosi képalkotáshoz való hozzáférés bővítésére. Annie.

5 kérdés, amelyet a feltörekvő menedzsereknek fel kell tenniük az LP kiválasztása előtt

Két fából készült emberfigura kommunikál

A kép forrásai: Constantin Johnny (új ablakban nyílik meg) / Getty Images

Mielőtt egy feltörekvő menedzser elkezdhetné támogatni az induló vállalkozásokat, először ki kell vívnia azon betéti partnerek bizalmát, akik hajlandóak fogadni a befektetési dolgozatukra.

„A döntéshozatali létrán minden egyes lépés növeli az elbocsátás, az információvesztés vagy a félreértés kockázatát, ami mérsékelhető, ha már korán a döntéshozók elé kerülhet” – mondja Linda Greub, a társaság társalapítója és ügyvezető partnere. Avestria Ventures.

Greub saját tapasztalataiból merítve oszt meg öt kérdést, amelyek segítségével a feltörekvő menedzserek „megtalálhatják azokat a befektetőket, akik a legvalószínűbben hisznek Önben”.

Még három a TC+ csapatától:

TechCrunch+ tagsági programunk, amely segíti az alapítókat és az induló csapatokat, hogy megelőzzék a csapatot. Itt tudsz jelentkezni. Használja a „DC” kódot 15% kedvezményért éves előfizetés esetén!

Big Tech Inc.

A CH01 névre keresztelt új hackercsoport megrontotta az orosz webhelyeket, hogy megjelenítsenek egy videót a lángokban álló Kremlről. Lorenzo van neki több.

A Google One-előfizetők örülhetnek ennek a hírnek, hogy hozzáférésük van a Google Fotók új, mesterséges intelligenciájú „Magic Eraser”-éhez, amely eltávolítja a nem kívánt tartalmat a képekről. Sára jelentéseket.

Van egy csemegénk: öt történet helyett hat:


#Daily #Crunch #Elmaradva #elemzői #becslésektől #Warner #Bros #Discovery #milliárd #dolláros #nettó #veszteséget #könyvelhet #negyedik #negyedévében