0

Az adatok azt mutatják, hogy a női csekkírók önmagukban nem elegendőek a női adománygyűjtési szakadék megszüntetéséhez

Share
  • February 22, 2023

Üdvözlünk, és üdvözöljük az Equity-ben, a startupok üzletéről szóló podcastban, ahol a számokat és árnyalatokat bontjuk ki a címsorok mögött.

Ez a szerdai műsorunk, ahol egyetlen emberre nyúlunk le, elgondolkodunk a munkáján, és kibontjuk a többit. Ezen a héten, Natasha interjút készített Kaisa Snellmana gazdaságszociológus és a szervezeti magatartás docense és Az INSEAD Gender Initiative tudományos igazgatója. Tudjuk, tudjuk, ez egy flex.

A következőkről fogunk beszélni: Kaisa legutóbbi Harvard Business Review-darabja Isabelle Solallal: A női alapítók számára a csak női kockázatitőke-befektetések gyűjtése költségekkel jár. A páros kutatása azt állítja, hogy azok a nők által vezetett startupok, amelyek első köre kizárólag női kockázatitőke-befektetőkből származott, kétszer kisebb valószínűséggel emelnek egy második kört, függetlenül a kezdeti finanszírozási kör méretétől, az iparágtól, a földrajzi elhelyezkedéstől vagy a befektető presztízsétől.

Hallgassa meg az egész beszélgetést, mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, de maradjunk annyiban, hogy ez a beszélgetés valóban belefért a címek mögött meghúzódó számokba és árnyalatokba.

Az adatok egyszerre forradalmiak és provokatívak.

Íme, mibe keveredtünk:

  • Hogyan látják az emberek a női alapítókat, akik csak női befektetőktől gyűjtenek pénzt, és a világban továbbra is fennálló előítéleteket
  • Miért bonyolultabb az egyensúlyhiányra a válasz, mint a női csekkírók asztalhoz ültetése
  • Végül pedig arról beszélünk, hogy a diverzitási kvóták és alapok milyen nem kívánt következményekkel járhatnak, amelyekről érdemes egy kicsit többet gondolni.

Az Equity pénteken visszatér egy ismerős hangon, ami talán hiányzik, de addig is tarthatsz velünk a Twitteren @EquityPod.

Az epizód átirataiért és egyebekért látogasson el ide Az Equity Simplecast webhelye.

A részvények minden hétfőn délelőtt 10:00 PT, szerdán és pénteken pedig 7:00 PT-kor csökkennek, ezért iratkozzon fel ránk Apple Podcastok, Felhős, Spotify és az összes szereposztás. A TechCrunch is rendelkezik a nagyszerű show a kriptoval kapcsolatbana megmutatja, hogy interjúkat készít az alapítókkalegy olyan részletezi, hogyan állnak össze történeteink és több!


#adatok #azt #mutatják #hogy #női #csekkírók #önmagukban #nem #elegendőek #női #adománygyűjtési #szakadék #megszüntetéséhez