0

A 10 legjobb oldalsó hajtás, amelyet még ma elkezdhet (tudásához szabva)

Share
  • February 23, 2023

Lap cím A legjobb oldalsó hajtások, amelyeket még ma elkezdhet (készségeihez szabva)

Meta leírás Ha keres egy listát a jövedelmező oldalsó felhajtási ötletekről, itt van néhány a legjobb lehetőség közül (amelyek az Ön életmódjához is passzolnak)


Az oldalsó nyüzsgés az egyik legizgalmasabb új módja annak, hogy az emberek pénzt keressenek 2021-ben.

Akár rengeteg mellékes ötleted van, amit szeretnél megvalósítani, akár nem tudod, hogyan kezdj hozzá, ez a bejegyzés neked szól.

Kezdjük azzal, hogy beazonosítunk néhányat a leggyakoribb, legkönnyebben és legjobban fizető mellékes ötletek közül, majd segítünk azonosítani saját ötleteit, amelyekkel extra pénzt kereshet a napi munkáján kívül.

Tapasztalatot nem igénylő oldalsó ötletek

Nem minden oldalsó nyüzsgéshez van szükség rengeteg tapasztalatra vagy oktatásra. Valójában emberek milliói keresnek plusz pénzt havonta olyan mellékmunkákkal, amelyeket a munka során tanultak meg.

Íme néhány olyan ötlet, amelyekhez nincs szükség korábbi tapasztalatra:

1. Ajándékozza meg az embereket Überrel vagy Lyfttel

Az Über és a Lyft egyaránt remek példák a pénzkereső alkalmazásokra, amelyek segítségével sok előzetes tapasztalat nélkül is fel lehet építeni egy oldalt. Természetesen tisztességes sofőrnek kell lennie, és megbízható autóval kell rendelkeznie, de egy kis képzéssel sok pénzt kereshet az emberek körbevezetésével.

2. Eladás az Etsy-n vagy más piacokon

Az Etsy tökéletes példa arra, hogy az emberek nagyszerű mellékjövedelmet szerezzenek – és sokan közülük nem rendelkeznek olyan készségekkel, amelyeket általában „értékesnek” tartanának. Mégis jól csinálják, ha réstermékeket adnak el egy résközönségnek.

3. Végezze el a többi ember számára fontos feladatokat

Nem kell egy rakétatudós, de még csak főiskolai végzettség vagy több éves tapasztalat sem ahhoz, hogy jó pénzt keressen. Ez különösen igaz, ha figyelembe vesszük azt a sok pénzt, amit az olyan alkalmazásokban kereshet, mint a TaskRabbit, ahol az ügyfelek bármiért fizetnek, a vegytisztítástól kezdve a mozgó teherautó berakásáig.

4. Vásároljon és szállítson élelmiszert

Mindaddig, amíg meg tudod különböztetni a sárgarépa és a paradicsom között, valószínűleg minden tapasztalatod megvan ahhoz, hogy valaki személyes vásárlója lehessen az Instacarton. Vásárlóként megrendelést kap a vásárlótól, kiveszi az üzletben mindent, amire szüksége van, majd közvetlenül házhoz szállítja az élelmiszert.

5. Flip cucc nagyobb nyereség érdekében

A Garage Sale Flipping az elmúlt néhány évben rendkívül népszerű oldali nyüzsgési ötletté vált. Persze vannak, akik úgy döntenek, hogy ingatlant vásárolnak és eladnak, de első körben gondolkodjon kicsit kisebben.

Kutasson fel olyan nagy értékű tárgyakat, amelyek általában a garázsokban találhatók, mint például a videojátékok, a Lego kockák vagy a régi márkás játékok, például a Cabbage Patch. Ezután vásároljon, és tegye közzé az olyan webhelyeken, mint az eBay, hogy elkezdje felépíteni mellékvállalkozását.

6. Adjon el alapvető szolgáltatásokat (ne találja fel újra a kereket)

Van egy barátom, aki úgy döntött, hogy oldalsó nyüzsgésbe kezd, és az ablakmosásnál landolt. Első évében 18 000 dollárt rakott össze jól fizető munkája mellett! Ha pénzt akarsz keresni, jól járhatsz azzal, ha egyszerűen agyalsz valamilyen módon már létező ötleteken. Nem kell újra feltalálni a kereket.

7. Fizessen azért, hogy sétáljon (igen, tényleg)

Végül, ha szó szerint úgy gondolja, hogy nincs elég tapasztalata ahhoz, hogy kipróbálja az általam már felsorolt ​​​​oldalsó lendületes ötletek bármelyikét, még van remény. Mivel a legtöbben kisgyermekkorunk óta járkálunk*, tudtad, hogy szó szerint több tucat módja van annak, hogy pénzt keress, ha csak sétálunk? Őrülten hangzik, de igaz.

*Megjegyzés: Tudom, hogy néhány ember nem tud járni, és szeretnék erre érzékeny lenni. A fent hivatkozott listán szereplő sok mellékes munkaötlet megvalósítható egyszerűen „kerülni” – akár sétálással, kerekesszékkel, vagy bárhogyan haladunk egyik helyről a másikra.

A legjobban fizető oldalsó hajtások

Míg a korábbi oldalsó lendületes ötletek nagyszerűek, ha nincs tapasztalatod, vagy nem szeretnél tapasztalatot felhalmozni, merüljünk egy kicsit mélyebbre.

Szeretnék megosztani néhányat a legjobban fizető oldalsó felhajtási ötletek közül, amelyeket felfedezhet. Ez különösen hasznos azoknak, akik készen állnak arra, hogy egy bizonyos ponton teljes munkaidőben dolgozzanak, és saját főnökükké váljanak.

8. Legyen szabadúszó (azaz fizessen díjat a tehetségéért)

A 3 legegyszerűbb pénzkeresési mód közül a legegyszerűbb módja annak, hogy szabadúszóként keress. Azonnal elkezdhet pénzt keresni, gyorsan tesztelheti kínálatát, és átvághat a felesleges termékfejlesztési és fizetésemelési munkákon.

Egyik kedvenc személyes pénzügyi könyvem, a „The Millionaire Next Door” megjegyzi, hogy a legtöbb gazdag cégtulajdonos „unalmas-normál” iparágakban dolgozik: asztalosok, vegytisztítók, porszívók stb.

Ugyanez vonatkozik a szabadúszóra is. Íme néhány valós példa:

  • John Z. jól teljesített a SAT-okon, ezért elkezdett főiskolai előkészítő korrepetálást végezni középiskolásoknak. A lehető legtöbb ügyfelet szerezte meg, majd elkezdte gyorsan emelni az árfolyamokat, amíg csak a legjobb ügyfelei maradtak. Most óránként 80 dollárt számít fel, ami azt jelenti, hogy mindössze heti 10 órát tud dolgozni, és még mindig 40 000 dollárt keres évente.
  • Bryce Conway ingyen utazott hitelkártya-jutalmak felhasználásával, amíg egyetemista volt. Amikor barátai és családja állandóan utazási hackelési tanácsokat kértek tőle, úgy döntött, hogy oldalsó nyüzsgéssé változtatja. Most több mint havi 25 000 dollár bevételt és passzív jövedelmet termel.

Ha úgy gondolja, hogy szabadúszóként szeretne pénzt keresni, ne gondolja túl. Határozza meg, hogy milyen készségekben vagy jó (esetleg mit csinálsz a napi munkádban, vagy mit csináltál korábbi munkahelyeken), majd dolgozzon keményen, hogy ügyfeleket találjon.