0

10 legális vállalkozás, amelyet 25 dollárnál is elkezdhetsz

Share
 • February 26, 2023

Rengeteg törvényes vállalkozás van, amelyeket holnap elindíthatsz, ha akarod. A jó hír az vállalkozás indítása 25 dollár alatt Nagyon reális lehetőség otthonteremtőknek, diákoknak, illetve azoknak, akik kiegészítő vagy részmunkaidős bevételre vágynak.

Az internet nagyon egyszerűvé tette az ilyen otthoni vállalkozások megtalálását. Pénzt kereshet egy felmérés kitöltésével vagy videók megtekintésével, közvetlenül a kedvenc kanapéjáról.

El kell olvasni | 70 kisvállalkozási ötlet alacsony befektetéssel és magas nyereséggel

A pénz sok vállalkozó számára komoly akadályt jelenthet. De ezekkel legális üzleti ötletekakkor földhöz juthat anélkül, hogy adósságba kerülne.

Csak használja fel szabadidejét egy ilyen vállalkozás elindítására, és lassan, de biztosan növekedni fog.

Íme a legjobb olcsó üzleti ötletek, amelyeket 25 dollárnál kevesebbel is kezdhetsz!

#1. Legyen blogger – Vállalkozás beindítása az oldalon

Vállalkozások, amelyeket 25 dollárnál is elindíthat

Nagyon egyszerű létrehozni és elindítani a blogot. Használja a WordPress.com webhelyet vagy más ingyenes platformokat a blog beállításához.

Szenvedélyesen rajong egy témáért, vagy van szakértelme egy adott témában? Megoszthatja tudását blogoló platformján keresztül. A tartalom létrehozása eltarthat egy ideig, de te vagy a saját főnököd.

 • Hetente legalább egyszer hozzon létre új tartalmat.
 • Válaszolj a látogatóktól érkező e-mailekre/megjegyzésekre.
 • Kezdje el marketingstratégiákat, és küldjön hírleveleket az e-mail-listájára minden hónapban.
 • Kezdje el a bevételszerzést blogjával. Ha például elindított egy utazási blogot, rendelkezhet társult linkekkel, amelyek körutazás foglaló webhelyekre irányítják a látogatókat. Alternatív megoldásként a blogján keresztül népszerűsítheti a helyi turisztikai látványosságokat.
 • Hozzon létre olyan hirdetéseket, amelyek kattintásonkénti fizetést kínálnak.
 • Adjon el digitális termékeket a blogján keresztül.
 • Állítson be tagdíjat az exkluzív tartalmakért.

A WordPress ingyenes, de előfordulhat, hogy fizetni kell a domain nevekért, a tárhelyért, a SEO-ért és a testreszabásért. Itt jön be a 25 dollár.

Összefüggő | 11 félelmetes ok, amiért érdemes blogot indítani idén

#2. Gyermekfelügyeleti vállalkozás: A legolcsóbb vállalkozás

törvényes üzleti ötletek, amelyeket 25 dollár alatt elindíthat
 • Extra bevételt keresel?
 • Szenvedélyed van a gyerekek iránt?

A bébiszitter üzlet az egyik legjobb olcsó üzleti ötlet, amit találhat. Ha online bizonyítványt szerezhet, és megismerheti az alapvető gyermekfelügyeletet és a biztonságot, az további bónusz lenne.

A szolgáltatásra beállított ár a helyi díjaktól, a kínált szolgáltatásoktól, a tapasztalati szinttől és így tovább függ. Vállalkozást a nulláról indíthat, vagy egyszerűen rákapcsolhat a népszerű gyermekfelügyeleti franchise-okra.

Tipp: Adjon hozzá további szolgáltatásokat, például segítsen a gyerekeknek a házi feladatokban, oktató játékokban játszanak, nyelveket tanítsanak a gyerekeknek, hogy kicsiben kezdjék és folyamatosan fejlődjenek.

A 25 dolláros költségvetés a vállalkozás marketingjére, szórólapok nyomtatására, webhelyek létrehozására és apróhirdetésekre szolgál.

Tipp: Vegyen részt gyermekeseményeken és előadásokon, hogy kapcsolatba lépjen a szülőkkel.

Összefüggő | Gyermekfelügyeleti vállalkozás indítása: teljes útmutató

Összefüggő | Keressen pénzt otthoni napközi gondozásával

#3. Vásárlás / ügyintézés

oldalán vállalkozást indítani
 • Érdekel egy otthoni vállalkozás indítása?
 • Barátságos személyiséged van?

Keressen pénzt vásárlással, ügyintézéssel és élelmiszerek kiszállításával egy megbízási szolgáltatási vállalkozás létrehozásával. Mindössze egy okostelefonra és egy autóra lesz szüksége.

Manapság az emberek annyira elfoglaltak, hogy szükségük van valakire, aki elvégzi helyettük ezeket a kis feladatokat. Még egy kisvállalkozásnak is szüksége lehet a megbízási szolgáltatásokra. Például egy csomagküldő vállalkozás megkövetelheti, hogy valaki vegye ki a prospektusokat a nyomtatóból.

Indítson vállalkozást 25 dollárral. Csak döntse el, hogy milyen típusú megbízási szolgáltatást szeretne indítani. A 25 dollárra szórólapokra, brosúrákra és a helyi újságokban megjelenő hirdetésekre lesz szükség. Alternatív megoldásként csatlakozzon webhelyekhez, hogy pénzt keressen ügyintézésekkel, például a Task Rabbit-hez. Készítse el weboldalát, terjessze az igét barátain és a közösségi médián keresztül, és már mehet is!!

#4. Avon Sales Rep

olcsó üzleti ötletek
 • Hogyan indítsunk vállalkozást 25 dollár alatt?

Ha olyan vállalkozásban gondolkodik, amelynek induló költségei alacsonyak, akkor az Avon értékesítési képviselője nagyszerű lehetőség.

 • Jelentkezzen online, vagy lépjen kapcsolatba az Avon képviselőjével.
 • Szüksége lesz a 25 dollárra a kezdőkészlet, a prospektusok stb.
 • Vegyen részt az online képzési órákon, majd hozza létre webhelyét.
 • Élvezze a másodlagos jövedelmet mindössze egy kis befektetéssel. Növelje vállalkozását azáltal, hogy rendszeresen toboroz további képviselőket a szint növelése érdekében.
 • Tegyen közzé új képviselőket a közösségi médiában.

Tipp: Szerezzen standot a közeli udvari akcióban vagy bármely más rendezvényen, ahol nagy a forgalom, mutasson be termékeket, és lépjen kapcsolatba a leendő új képviselőkkel.

Összefüggő | A 10 legjobb olcsó üzleti ötlet női vállalkozóknak

#5. Korrepetálás

vállalkozás alacsony indulási költségekkel

Ha Ön szakértő egy tantárgyban, mondjuk egy idegen nyelvben vagy matematikában, 25 dollár alatt indíthat online oktatói vállalkozást. Lehetsz szabadúszó oktató, vagy kereshetsz munkát online oktatóként. A fizetés általában órabérben történik. A legtöbb diák középiskolás vagy középiskolás, akiknek korrepetálásra van szükségük SAT, GRE és hasonlók matematikából, természettudományokból és angolból.

El kell olvasni | Tanítás: Hogyan éld túl az első évet tanárként

A kezdeti költségek egy mobiltelefonra, egy számítógépre, egy nyomtatóra, egy gyors internet-hozzáférésre és egy weboldalra vonatkoznak, ha saját kisvállalkozást szeretnél indítani.

Használjon videokonferencia-alkalmazásokat, például a Skype-ot. Töltsön fel fájlokat, használjon digitális táblákat, azonnali üzenetküldést stb. Kérjen véleményeket és értékeléseket a hallgatóitól a webhelyén.

A tanári képesítés követelményei nem merevek, de segítenek hitelesebbé tenni a profilt.

Összefüggő | Hogyan kezdjünk el online oktatást otthoni oktatóként

#6. Kisállat ültetés

legolcsóbb vállalkozás indításához

Szereted a kutyákat? Miért nem indít egy kisállat-ültetési vállalkozást kevesebb mint 25 dollárért? Könnyen elindítható vállalkozás.

A pénzt szórólapokra és névjegykártyákra költik. Helyezzen hirdetéseket a Craigslistre és a hírlevelekre! Használja szájról szájra, hogy több ajánlást kapjon, és hozzon létre vonzó webhelyet.

Ezenkívül további kapcsolódó szolgáltatásokat is kínálhat, mint például a kakakaparás; ápolás; kisállat kiképzése vagy akár a növények öntözése felár ellenében.

Tipp: Ossza el ezeket az állatorvosi klinikákon; kisállat boltok; szupermarketekben és a leendő ügyfelek otthonában.

Összefüggő | Hogyan indítsunk kisállat-ültető vállalkozást: 8 egyszerű lépés

Összefüggő | Hogyan indítsunk el egy kutyasétáltató vállalkozást: tippek kutyasétáltatóknak

#7. Dolgok eladása online

indítson vállalkozást 25 dollárral

Valószínűleg sok nem kívánt rendetlenség van a padláson! Adja el online, és nézze meg, hogy befolyik a pénz. Azt mondanám, hogy ez a legjobb vállalkozás befektetés nélkül. Az Amazon, az eBay és hasonlók legjobbja az, hogy elkezdheti az értékesítést, majd kifizetheti nekik a jutalékot.

Egyértelműen az egyik nyertes otthoni üzleti ötlet, alacsony befektetéssel. Ha éles művészi szemed van, árulj különleges ajándékokat az Etsy-n. Válasszon egy rést, mondjuk a régiségeket, és keressen tisztességes bevételt.

Tipp: Vásároljon cuccokat a helyi használt boltokban, garázsokban, és adja el az eBay-en. Szerezzen sziklaszilárd hírnevet, és szerezzen 5 csillagos minősítést, hogy szép bevételre tegyen szert.

Összefüggő | Legjobb ötletek eBay-webhelye sikeréhez

#8. Szabadúszó írás / korrektúra

alacsony költségű üzleti lehetőségek

Lépjen kapcsolatba ügynökségekkel, vagy csak vegyen részt online írókoncerteken, és kezdjen el pénzt keresni ilyen olcsó üzleti ötletekkel. Kell egy jó irodai szék, egy számítógép és egy nyomtató/szkenner.

 • Hozzon létre egy ingyenes webhelyet a WordPress segítségével, és írja le készségeit, bemutatva portfólióját.
 • Tegyen közzé mintákat a munkáiból a webhelyén, és tegye közzé azokat más közösségi oldalakon is, például a LinkedInben, más blogokban és így tovább.
 • Küldjön e-maileket a szűkebb ügynökségeknek, vagy csatlakozzon a saját résén lévő hálózati csoportokhoz.
 • Alternatív megoldásként csatlakozzon álláshirdetésekhez, például a Probloggerhez.

Összefüggő | Hogyan indítsunk el egy szerkesztési és lektori vállalkozást otthonról

#9. Tanácsadó

otthonról vállalkozást indítani

A tanácsadás izgalmas és jövedelmező. Minden a kiváló kommunikációs/hálózati készségekről szól. Például tanácsadó lehetsz egy induló vállalkozásnál. Az Ön feladata a tanácsadás, és fontos, hogy tájékozott legyen az adott témában.

Ebben az esetben egy jó üzleti ötlettel, startup terv elkészítésével, pénzügyi előrejelzésekkel, marketing stratégiákkal és bevezetési tervekkel segíti ügyfeleit.

Fedezze fel rését vagy szakértelmét. Például, ha jól ismeri a számítógépeket, és ismeri a legújabb szoftvereket, akkor lehet számítógépes tanácsadó. A tanácsadás különböző területeken végezhető, mint például a könyvelés, a reklámozás, a könyvvizsgálat, a karrier-tanácsadás, a kommunikáció!

Összefüggő | Fontos dolgok, amelyeket figyelembe kell venni tanácsadói vállalkozás indításának tervezésekor

#10. Háztakarítási szolgáltatás

jó üzletet kezdeni

A háztartást 25 dollárnál kisebb összeggel kezdheti el. Ez azért van, mert nem vásárol semmilyen tisztítószert; használja ügyfelei kellékeit.

 • Felajánljon portörlési szolgáltatásokat; porszívózás, felmosás stb.
 • Hozzáadhat néhány alaposabb takarítási szolgáltatást, például ablakmosást, penészeltávolítást, rolótisztítást, parti utáni takarítást stb.
 • Ismerje meg a piaci árakat, és legyen versenyképes.
 • Kezdésként fogadjon el ügyfeleket a saját területéről az ilyen alacsony költségű üzleti lehetőségekben.
 • Kezdje el a marketinget és reklámozza szolgáltatásait webhelyén keresztül. Sorolja fel szolgáltatásait, kedvezményeit és adja meg elérhetőségeit. Szórólapok és prospektusok küldése; névjegykártyákat terjeszteni, hirdetéseket feltenni és így tovább.

Összefüggő | Hogyan indítsunk el egy háztakarító vállalkozást a semmiből

Utolsó szó

Jó vállalkozást keresel? Lehet, hogy egyetemista, háziasszony vagy, vagy csak valaki, aki szeretne némi plusz pénzt keresni a szabadidejében. Ha van különleges tehetsége vagy készsége, ezekkel a vállalkozásokkal készpénzre válthatja anélkül, hogy kezdetben 25 dollárnál többet fektetne be.

Az internet elérhetősége számos lehetőséget nyitott arra, hogy kevés vagy befektetés nélkül is pénzt keress. A vállalkozás otthonról történő indítása mára pokolgéppé vált. Ha mindig is arról álmodott, hogy online vállalkozást indítson, de nincs pénze, akkor itt az ideje, hogy elindítson egy vállalkozást ezekkel az alacsony befektetésű üzleti ötletekkel.

Kövesd a szíved! Válasszon valamit, amiért szenvedélyes, és soha nem fog unatkozni a napi feladatok elvégzésén. A történelem tele van példákkal arra, hogyan használhatod fel az otthoni eszközöket és erőforrásokat, és szinte pénz nélkül indíthatsz vállalkozást. Csak égő szenvedélyre és teljes elkötelezettségre van szüksége a siker érdekében.

Nem kell feltétlenül pénzt költenie ahhoz, hogy pénzt keressen. Mindössze egy jó ötletre és egy kemény munkára van szüksége ahhoz, hogy vállalkozása csekély vagy egyáltalán nem induló költséggel beállítsa és működjön. Csak válasszon egyet ezek közül, és induljon el a pénzügyi szabadság felé vezető úton.

Még szintén kedvelheted

hogyan indítsunk vállalkozást 25 dollár alatt

Értékelés: 5.0/5. 4 szavazatból.